Bedrijfsfotografie Sietsanne Fotografie Wierden Twente Overijssel

Projecten en samenwerkingen

Als fotograaf vind ik het waardevol om krachten te bundelen. Ik ben er van overtuigd dat je door samenwerken hele mooie resultaten kunt behalen! Met mijn fotografie wil ik mensen helpen, inspireren, motiveren een volgende stap te kunnen zetten. Dat geldt voor de zakelijke fotografie, maar ook voor mijn taak als huisfotograaf voor de gemeente Wierden. Zij kunnen door mijn gemaakte beeldmateriaal ook vervolg stappen maken op gebied van zichtbaarheid en contact met de burgers. Het programma Krachtig in beeld is heel speciaal, hierin heb ik echt mogen ervaren dat fotografie een wezenlijk verschil maakt in het welzijn van de mens. Zo mooi om een klein beetje te kunnen helpen in zo'n intens mogelijk proces.

Meer weten over de verschillende projecten?

Huisfotograaf

Sinds juli 2022 ben ik de huisfotograaf van de gemeente Wierden. Voor hen maak ik een grote beeldbank waaruit zij actuele platen kunnen halen om te gebruiken op de website en social media maar ook in de interne stukken.

Krachtig in beeld

Krachtig in beeld is het programma waarin we vrouwen met borstkanker weer in hun kracht helpen. Dit doen we door coaching en fotografie.

Samenwerking Cloudtraffic

De samenwerking met Cloudtraffic is het voorbeeld van krachten bundelen! Bij het maken of optimaliseren van een website is het erg belangrijk om actueel, sprekende content te hebben.

 

Samenwerking Draw Monkey

Tekst

Review

Prijzen

Portfolio

 

Een studioshoot bij Sietsanne

Tijdens al mijn fotoshoots sta jij bij mij centraal en bij deze studiohoot natuurlijk helemaal.
Wat is jou wens, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Weet je al welke kleuren je wil terug laten komen? Of het donkere of juist lichte foto's moeten zijn.  Wat wil jij uitstralen?

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven.

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink.
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden.

 

Meer over Sietsanne
Studiofotografie Sietsanne Fotografie Wierden Twente Overijssel